GratisKupon VALÓDI kedvezményeket hirdetünk!
Városod/megyéd:
 

A vásárlás menete, avagy vásárlási és fizetési tudnivalók

Hogyan használhatom a Gratiskuponokat?

A Gratiskupont a gratiskupon.hu weboldalon működő webáruházon keresztül tudod megvásárolni. A vásárlás néhány lépésben a következők szerint történik:

Első lépés a gratiskupon.hu oldalon meghirdetett kuponokat megismerése. Minden kuponról részletes ismertető található, melyben tájékoztatást nyújtunk az ajánlatról magáról, a felhasználás feltételeiről, az esetleges többletinformációkról, a felajánló elérhetőségeiről.
Amennyiben tetszik, az elképzeléseidnek megfelel, akkor meg tudod vásárolni a Gratiskupon(oka)t egy előzetes, minimális regisztrációt követően. Ehhez nem kell mást tenned, csak rákattintani a megveszem feliratra, majd megadni, hogy mennyi kupont szeretnél megvásárolni.
Ezt követően eljutsz a belső fizetési oldalra, ahol, ha regisztráltál már be, ha nem egy rövid regisztrációt követően tudsz lépni.
Minden Gratiskupon megvásárlásával egy-egy egyedi azonosítóval ellátott kuponkódot kapsz, mely alapján a kedvezményed érvényesíteni tudod. A vásárlást követően a felajánlónak is megküldjük ezt a kuponkódot, mely alapján be tud téged azonosítani. A felhasználás helyszínén a kupont beváltod, aláírással igazolod, hogy leadtad, és használod, igénybe veszed a megvásárolt terméket/szolgáltatást.

Fizetés menete:

  1. A feltöltés (fizetés) módjának kiválasztása, majd a "Fizetés most!"-ra kattintás
  2. A választott feltöltési mód alapján megjelennek a befizetési módra vonatkozó, személyre szabott információk.

    Választható fizetési módok:

  3. Az összeg befizetése az ott leírtak alapján
  4. A jóváírást követően (átutalás -1-3 nap, bankszámlára fizetés -1-2 nap, bankkártyás – azonnali) megkapod a kuponkódot, melyet a belső felületeden tudsz megnézni. Ezzel egy időben megküldjük e-mailben is. Nagyon fontos, hogy a Gratiskupon kódját csak az összeg megérkezését követően adjuk meg neked. Az átutalásos/bankszámlára fizetéses mód esetén, amikor 1-3 napon belül érkezik meg az összeg számlánkra, a kuponvásárlásod maximum 5 munkanapig tartjuk meg, utána töröljük a megrendelést. Bankkártyás fizetésnél ilyen probléma nincs, ott azonnal megkapod egyedi kuponkódod.

A fizetést követően mást nem kell tenned, csak felírni a kuponkódot és kedvezményesen igénybe venni a szolgáltatást, megvásárolni a terméket és élvezni azokat. :)

ugrás a főoldalra Ugrás a főoldalra..

egyenleged:

0 Forint

 

Ha kimaradsz, lemaradsz!

GratisLotto » | GratisLove » | GratisWeb » | GratisLink »
infoTipp: Használd GratisBón egyenlegedet